Το νησί με τις κούκλες,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

0
53
Το νησί με τις κούκλες,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

 “La Isla de la Munecas” ή “Το νησί με τις κούκλες” είναι ένα νησί στο Mexico. Παρόλο που το όνομα μπορεί να σε κάνει να φαντάζεσαι ένα μαγικό μέρος κάποιας Disneyland, η αλήθεια απέχει πολύ. Πρόκειται για έναν εφιάλτη με κούκλες και εάν ήρθες για να διαβάσεις ένα άρθρο σχετικά με όμορφες κούκλες ίσως κάπου εδώ πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις. Η ιστορία μας σήμερα είναι λίγο τρομακτική και περίεργη.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστορία, ο Don Julian santana αφιέρωσε 50 χρόνια από την ζωή του προσπαθώντας να ευχαριστήσει το πνέυμα ενός κοριτσιού που πνίγηκε σε ένα κανάλι κοντά στο σπίτι του. Για να το πετύχει κρεμούσε κούκλες που αγόραζε, αντάλλαζε με φαγητό ή έβρισκε στα σκουπίδια, στα δέντρα γύρω από το σπίτι του.

Αρκετοί κάτοικοι του νησιού πάντως πίστευαν ότι το έκανε μόνο και μόνο για να τρομάζει πιθανούς εισβολείς. Όποιος και αν ήταν πραγματικά ο λόγος που το έκανε, το νησί αυτό κατέληξε να είναι ένας “τρομακτικός” προορισμός και μαζεύει αρκετούς τουρίστες που αρέσκονται σε τέτοιου είδους θεάματα.

Το πιο περίεργο πράγμα πάντως ήταν ότι το 2001 ο Don Julian Santana βρέθηκε πνιγμένος στο ίδιο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε όλη η ιστορία. Παρόλο που αυτός δεν είναι πια εν ζωή, οι κούκλες ακόμα και σήμερα κρέμονται στην περιοχή διατηρώντας αυτή την περίεργη και τρομακτική ατμόσφαιρα.

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες της περιοχής:

mention.gr/

±

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here