ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ:Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

0
167
ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ:Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά στη ζωή του, το 1971 με τη Φιλιώ Κεκάτου. Ήταν ένας γάμος, ο οποίος ήταν το αποτέλεσμα δέκα ετών σχέσεως. Έγινε, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι 58 ετών και τη Φιλιώ να είναι 33.

Η σχέση τους ήταν αληθινή και δυνατή και τελείωσε με τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού. Η ιστορία ήρθε στο φως από τον συλλέκτη, Άρη Λουπάση

«Μια από τις σπάνιες φωτο του αξέχαστου Λάμπρου Κωνσταντάρα με την δεύτερη και τελευταία σύζυγο της ζωής του Φιλιώ Κεκάτου. Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 48 ετών και εκείνη μόλις 23 και μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος του Λάμπρου το καλοκαίρι του 1985.

Υπήρξε όχι μόνο ένας μεγάλος και σπουδαίος ηθοποιός αλλά και ένας από τους γοητευτικότερους άντρες της εποχής και μέγας γυναικοκατακτητής, ένας γνήσιος μπον βιβερ, στην σχέση του όμως με την Φιλιώ όπως αναφέρεται έδειξε μεγάλη αφοσίωση και εκτίμηση στο πρόσωπο της.

Ήταν ”το λιμάνι του” όπως δήλωνε ο ίδιος, η γυναίκα που ήταν δίπλα του στα χρόνια της μεγάλης ”ανόδου”, αλλά και στις δυσκολίες του, ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ωριμάσει σαν προσωπικότητα και σαν καλλιτέχνης και το κυριότερο στάθηκε σαν «βράχος» στα τελευταία του χρόνια και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε».

±

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here