Ο εντυπωσιακός πίνακας με την νεαρή που θηλάζει έναν ηλικιωμένο άντρα στη φυλακή, που πουλήθηκε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

0
158
Ο εντυπωσιακός πίνακας με την νεαρή που θηλάζει έναν ηλικιωμένο άντρα στη φυλακή, που πουλήθηκε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτός ο πίνακας με την νεαρή που θηλάζει έναν ηλικιωμένο άντρα στη φυλακή, πουλήθηκε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πίνακας θα μπορούσε να θεωρηθεί διαστροφικός, όμως, κρύβει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία. Ο φτωχός άντρας, καταδικάστηκε σε “θάνατο από ασιτία” διότι έκλεψε ένα καρβέλι ψωμί, κατά τη Βασιλεία του Λουδοβίκου ΙΔ, στην Γαλλία. Η κοπέλα ήταν η μονάκριβη κόρη του και η μόνη που μπορούσε να τον επισκέπτεται στην φυλακή. Μπορούσε να τον επισκεφθεί καθημερινά, περνώντας προηγουμένως από εξονυχιστικούς ελέγχους προκειμένου να βεβαιωθούν πως δεν θα κουβαλούσε τρόφιμα.Μετά από 4 μήνες, ο άντρας ήταν ζωντανός δίχως να έχει υποστεί απώλεια βάρους, μπερδεύοντας έτσι τις αρχές, οι οποίες αποφάσισαν να κατασκοπεύουν την κόρη μέσα στην φυλακή, μέχρι που είδαν το εξής εκπληκτικό. Η γυναίκα βύζαινε τον πατέρα της, μοιράζοντας το γάλα του παιδιού της, προκειμένου να παραμείνει ζωντανός. Η κίνησή της αυτή, συγκίνησε τους δικαστές, οι οποίοι αποφάσισαν να τον ελευθερώσουν.Fotini Arvaniti

±

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here