Μηπως νιώθεις ΜΟΝΟΣ ανάμεσα στους άλλους; Τότε ήρθε η στιγμή να δεις ΕΣΕΝΑ…

0
62
Μηπως νιώθεις ΜΟΝΟΣ ανάμεσα στους άλλους; Τότε ήρθε η στιγμή να δεις ΕΣΕΝΑ…

Όταν έρθει ο καιρός που θα νιώσεις ΜΟΝΟΣ ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων και ο κύκλος των φίλων και συγγενών δεν θα σε αγγίζει εσώψυχα… Όταν έρθει η μέρα που θα νιώσεις ότι πνίγεσαι σε μια θάλασσα άψυχων ανθρώπων και θες να φύγεις μακριά… Όταν έρθει η στιγμή που όλα θα σου φαίνονται άδεια και ανούσια σε ένα κόσμο ψεύτικο και ξένο για σένα… τότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μείνεις μόνος με τον Εαυτό σου και να κάνεις ίσως τον πιο καθοριστικό διάλογο της ζωής σου μαζί Του. 
Εσύ και Αυτός, σαν να μιλάς στο είδωλό σου όταν αντικατοπτρίζεται σε έναν καθρέπτη, μόνο που Αυτός είναι πιο αληθινός από εσένα διότι ΕΣΥ είσαι εγκλωβισμένος σε ένα κόσμο σαθρό και εικονικό, ενώ Αυτός δονείται σε ανώτερες συχνότητες και γνωρίζει περισσότερη αλήθεια. 

Γι΄ αυτό να Τον ακούσεις προσεκτικά, ίσως προσπαθεί καιρό να σε απομονώσει από το σύστημα για να σου πει λόγια καθοδήγησης.  Μην περιμένεις να ακούσεις ήχους στα αυτιά σου, ούτε φωνές να κατακλύσουν το Νου σου, περίμενε απλά να πλημυρίσει η καρδιά σου από συναισθήματα, εικόνες, μελωδίες και μυρωδιές!
Ότι πληροφορία φιλτράρεται από την καρδιά σου, αποδέξου την! Ενώ ότι πληροφορία έρχεται από τον Νου φορτωμένη μόνο με απλή λογική τότε δεν ανήκει σε εσένα γι΄ αυτό αποδέσμευσέ την! 
Η λογική είναι το βασικό ένστικτο επιβίωσης στο γήινο επίπεδο, όμως έξω από αυτό και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα η έννοια της λέξης λογική δεν υφίσταται. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν γίνονται αποδεκτές από το ευρύτερο κοινό οι αλλαγές που πλησιάζουν σαν καταιγίδα ολόκληρο τον πλανήτη, αφού τα γεγονότα που έρχονται, μπλοκάρονται από την λογική και δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά και αφομοιώσιμα από τον προγραμματισμένο εγκέφαλο.
Μην περιμένεις οι πολλοί να αποδεχτούν τις απόψεις σου, μάλιστα να αρχίσεις να ανησυχείς όταν οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου. Οι πολλοί ποτέ δεν είχαν δίκιο, ποτέ δεν ακολούθησαν το σωστό μονοπάτι, ήταν και είναι πρόβατα κλεισμένα σε μεγάλα μαντριά.  Αντίθετα να χαίρεσαι όταν βαδίζεις σε δύσκολα μονοπάτια, γιατί εκεί θα συναντήσεις λίγους ανθρώπους αλλά θα είναι αληθινοί εργάτες που έχουν την γνώση και την δύναμη να σε καθοδηγήσουν σε νέες ατραπούς.

Όσο μόνος και να νιώσεις, όσο αδικημένος και να αισθανθείς, ένα πράγμα να γνωρίζεις: “Είσαι τυχερός που συμβαίνει αυτό σε εσένα γιατί όλα δείχνουν ότι το ίδιο το σύστημα σε έχει καταδικάσει σε εξορία επειδή διαφέρεις και δεν μπορεί να σε ελέγχει.”
« …ΕΣΥ Συνέχιζε να πηγαίνεις κόντρα στην ροή του κοπαδιού και η δικαίωση ΣΟΥ είναι θέμα ελάχιστου χρόνου!».
«Όταν οι Αθηναίοι κορόιδευαν τον Διογένη πως οι Σινωπείς τον είχανε καταδικάσει σε εξορία, αυτός απαντούσε: “Και εγώ τους καταδίκασα να μείνουν εκεί”».

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝhttps://pulseoflove.blogspot.com

±

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here