Η προμάδα στο τζάκι με ελιές και φέτα,το ιδανικό κολατσιό που τρώγαμε στο χωριό!

0
211


Σε πολλούς από εμάς που μεγαλώσαμε σε χωριό είναι πολύ γνώριμη η παραπάνω εικόνα,ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα που το τζάκι έπαιρνε φωτιά αναζητούσες κάτι για κολατσιό,και το ιδανικό για τα απογεύματα και τα κρύα πρωινά ήταν η προμάδα,το ψημένο χωριάτικο ψωμί στο τζάκι που συνοδεύονταν με ελιές και φέτα…ίσως οτι πιο γευστικό και υγεινό εκείνα τα χρόνια και τυχεροί οι άνθρωποι που ζουν ακόμα δτα όμορφια χωριά τους και το απολαμβάνουν..

±

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here