Χλόη Λιάσκου, η μικρή αδελφή του Βουτσά στις ταινίες ,που παντρεύτηκε το δάσκαλο της ανήλικη!

0
231

Ξεκίνησε να παίζει στον κινηματογράφο ενώ πήγαινε σχολείο

«Εγώ σπούδαζα χορό. Στον χορό ήρθε ο Κώστας Βουτσάς γιατί ο Φίνος ζητούσε νέα πρόσωπα για τις ταινίες του, έκανα δοκιμαστικά, έμεινα στον Φίνο με αποκλειστικότητα», είπε η ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε να παίζει στον κινηματογράφο ενώ ακόμα πήγαινε σχολείο. «Στο “Νόμος 4000”, που είναι η πρώτη μου ταινία, που είναι μια σκηνή με μαθήτριες εγώ φοράω την ποδιά μου και φοράω και την τσάντα μου».

«Εγώ δεν είχα καμπύλες…»
«Εκείνη την εποχή ήμουν και η πιο μικρή και πάντα μου έδιναν τους ρόλους της μικρότερης αδελφής, της μικρότερης κόρης κ.λπ. Εγώ σπούδαζα μπαλέτο, το σώμα ήταν αδύνατο, λεπτό, δεν ήταν θηλυκό όπως ήταν η Ζωίτσα, όπως ήταν η Μάρθα. Αυτές ήταν γυναίκες θηλυκά. Εγώ δεν είχα καμπύλες. Ήταν εφηβικό το σώμα».

«Παντρεύτηκα ενώ ήμουν ανήλικη τον δάσκαλό μου»

«Η μαμά φοβόταν πάρα πολύ. Με πήγαινε και με έφερνε. Μέχρι και στη δραματική σχολή μετά. Εκεί αντέδρασα κάποια ώρα. Ερωτεύτηκα κι εγώ τον δάσκαλό μου, παντρεύτηκα, θύμωσε, δεν ήρθε στον γάμο. Ήμουν ανήλικη. Δεν μπορούσα να παντρευτώ χωρίς τη συγκατάθεσή της. Με δικαστήριο πήρα την άδεια για να παντρευτώ».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Join Us
Πηγή: iefimerida.gr

±

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here