Θεσσαλονίκη: Το πανέμορφο σχολείο με ζωγραφιές και ρήσεις Καζαντζάκη (ΦΩΤΟ)

Written by on 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τη βοήθεια ζωγράφου, δημιούργησαν ένα πιο όμορφο περιβάλλον για τους μαθητές

«Καινούριο» έγινε το 20ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, χάρη στις προσπάθειες μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και με τη βοήθεια καλλιτέχνιδας-ζωγράφου Ιωάννας Στεφανοπούλου, το σχολείο βάφτηκε, τα συνθήματα με σπρέι στους τοίχους του σχολείου αντικαταστάθηκαν από ζωγραφιές, ενώ ο εξωτερικός χώρος καθαρίστηκε από τα χόρτα που υπήρχαν, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα πιο όμορφο σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές.

Μάλιστα, τους τοίχους κοσμούν ρήσεις του Νίκου Καζαντζάκη και μηνύματα κατά του bullying.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, αναφέρει:

Υπάρχουν κάποιοι που δεν πιστεύουν στα θαύματα! Εμείς αντιθέτως στο σύλλογο μας πιστεύουμε στα μικρά θαύματα της καθημερινότητας τα οποία είναι αποτέλεσμα της ατελείωτης αγάπης προς τα παιδιά, της σκληρής δουλειάς και του, ίσως, ρομαντικού οράματος που έχουμε σαν Σύλλογος ότι θα συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός ελκυστικού σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά μας! Μετά από πολύ κόπο αλλά με πολλή όρεξη και τη βοήθεια της καταπληκτικής καλλιτέχνιδας-ζωγράφου Ιωάννας Στεφανοπούλου καταφέραμε να ομορφύνουμε λίγο το σχολείο μας!(Συγχωρέστε μας για το κλισέ πριν και μετά σε κάποιες φωτογραφίες).

Δείτε στην παρακάτω gallery του typosthes.gr τις σχετικές φωτογραφίες από την ανάρτηση στη σελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 20ού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στο facebook:

Πηγή: typosthes.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background